Stranger In Town

The Netherlands

Saxofonist / docent Mark Lenselink


Mark studeerde in 1991 af op het conservatorium Hilversum. Hij geeft saxofoonles op muziekscholen en als privédocent en heeft jarenlange speelervaring in o.a. pop-, rock-, blues- en soulbands, bigbands en salsabands. Een ervaren muzikant dus die met zijn lekkere vette saxsolo’s de nummers van Stranger in Town tot grote hoogten stuwt. Komt hem (en ons natuurlijk) zien!

Saxofoonles

Saxofoonles geven is voor mij een tweede natuur geworden; daarbij staat het plezier van de leerling in het maken van muziek centraal. In mijn lessen kan ik putten uit mijn jarenlange speelervaring in pop-, rock-, blues- en soulbands, bigbands, salsabands, harmonie- en fanfare- orkesten en saxofoonkwartetten. Hierdoor ben ik als saxofoonleraar zeer breed georiënteerd. Saxofoonles volgen kan bij mij vanaf ongeveer 7-jarige leeftijd, maar ook op latere leeftijd is het goed mogelijk om nog met lessen te beginnen.