Stranger In Town

The Netherlands

Foto: Harrie Ligtvoet )

Welkom op de website van Stranger In Town

Enjoy the blues alive !

(Official website)

Formed in May 2012, it was obvious from the start: Stranger In Town has got the blues!


De bluesband Stranger In Town zorgt voor een paar zinderende uren muziek waarbij je ogen en vooral oren te kort komt. Een afwisselend en swingend repertoire van traditionele en moderne blues. Met veel improvisatie en variatie wisselen bekende en minder bekende nummers elkaar af waarbij rock-, en soulinvloeden niet geschuwd worden.


Blues voor ouderen? Het is een misverstand waarmee Stranger In Town voor eens en altijd afrekent. Zeven talentvolle muzikanten. Bruisend van jeugdige energie. Maar met een ouderwetse passie voor de blues, gekruid met de beleving van het moment. De band maakt spannende muziek op het scherpst van de snaren. De blues van Stranger In Town is afwisselend, dansbaar, met humor, soms diep droevig en af en toe… heel blij!

Een avondje Stranger In Town is een rondje langs de hoogtepunten van de bluesgeschiedenis. De bluesliefhebber zal er zijn platenkast in herkennen. Blueslegendes komen voorbij in spel en zang. Zeven vrienden met één doel voor ogen: een middag of avond muziek maken op avontuurlijke wijze.

Cees Hooymans - Lead vocals

Vincent Waller Diemont - Lead guitar

Edwin Waller Diemont - Rhythm guitar

Ivo Koers - Bass guitar and backing vocals

Hugo Hoitink - Keyboards, blues harp and backing vocals

Mark Lenselink - Saxophone

Hans Gerrits - Drums and percussion

© Copyright 2014 - 2019 by Stranger In Town